2009-09-27
 22:12:55

Hårfärger genom tiderna

Jo man har ju hunnit med ett par hårfärger i sina dar. Från blont till färgat, till tappra försök att desperat få det tillbaka till blont igen =P. Enligt min personliga hårfrisörska (läs supersöta kompisen Cissi som är frisör) får jag INTE preparera håret nå mer på ett tag, så jag ska försöka hålla händerna i styr......

 

 

Cissi och Jag


 

redhead

 

 


cendré            redbrown          blackie          blondie


 

 

I permanent med syrran =/   Misslyckad blekning HAHA


 


2009-09-22
 20:38:36

Rosa babydollklänning

Nu ska jag äntligen dra igång och sy kläder igen, har legat på latsidan alldeles för länge. Förra veckan inhandlade jag en skräddarbyst och en ny fin symaskin (Singer Curvy 8763) No more excuses.
Senaste klänningen jag gjorde var till min väninna Marielles bröllop för 2 somrar sen, då hennes färgtema var rosa, så Carin begav sig ut dagen innan och köpte rosa tyg och var igång hela natten..

Resultatet bidde...

2009-09-21
 14:17:38

Sommaren är över

När sommaren är över är det slut på shorts, kjolar och snygga klackar. Gick igenom bilderna från förra sommarens Rhodosresa med Sandra och hittade mina silverklackar som jag köpte.. Dom har av någon andledning inte blivit använda sen dess... Kan ju vara det kvarvarande minnet av blödande fötter senare på kvällen som gjorde det =P Här är en bild på dom iallafall, ni får ha överseende med mina rödbrända ben och omanikyrerade tånaglar. I miss summer already.

2009-09-20
 23:18:02

I was there... MJ flash mob

 

Om man kollar noga så ser man mig på vänsterkanten, vitt linne och svart "Michaek Jackson-hatt" ;-)

Så jäkla bra stämning var det, synd att vi inte hade någon plats att bre ut oss på, packade sillar blev det!