2013-03-30
 13:34:27

Står på jobbet och får denhär....


Jag har inte påsk ledigt än, det får bli nästa vecka men jag önskar att det kunde vara NU som jag fick åka hem till fjällen och mysa med familjen och lillskiten när dom är ute i finväre och hare gött!! Glad påsk önskar Carin....... som jobbar i Stockholm.... Ska köpa mig en chokladkaka på vägen hem hahaha!!

2013-03-26
 10:31:00

RITUALS morgon


Weeeeee vi ska få underbara RITUALS till Kicks och nu på morgonen hade vi lite morgonmys i deras butik på Sturegallerian och testade produkterna och fick goodiebags! Jag är helt såld på detta märke, eteriska oljor, bra priser, testar ej på djur, tänker på miljön, och jättelyxiga förpackningar!

Samtliga produktserier är inspirerade av skönhetsseder och traditioner från Fjärran Östern, bland annat den kinesiska livsfilosofin "Tao" och den indiska "Ayurveda".

 

2013-03-24
 16:10:17

Fashion Week Stockholm - Cafe Opera Fall/Winter 2013-2014

 
Här kommer filmklipp och bilder från Stockholm Modecenters visning på Cafe Opera där jag sminkade. Tack till fantastiska Andrea Engström för att jag fick vara med.
Backstagebilderna behåller jag för mig själv ;)
 
Kund: Stockholm Modecenter/Fashion TV
Producent: LILAC.se - Hannah Hedin
Foto/Klipp: Alex Bolevin från Stockholm Yard
Makeup: Andrea Engström med team Carin Rudolfsson och Johanna Furulind
Hår: Galina Medina Nurmi + team.
Styling: Kim Sylvander
 
Bilderna nedanför är tagna av fotografen Fredrik Strandin
 

 
2013-03-21
 16:29:34

Decleor kurs


Sitter och njuter av alla härliga dofter och välgörande essenser från Decleor utbildningen på Dermaromes huvudkontor vid Östermalmstorg, händerna är officiellt som två lena babyrumpor... två Väldigt exklusivt insmorda babyrumpor ;)

Efter dethär blir det stängning på jobbet och sen hem efter att ha varit igång sedan tidigt imorse! Phuuuu

2013-03-18
 09:51:15

Bröllop och teknikproblem


Jag har haft månader av problem med både telefon, dator och bredband som löste sig först nu i veckan, wihoooo! Jag är officiellt tillbaka i etern och har både älskat och hatat att ingen vetat vad jag gjort eller kunnat nå mig och att jag inte heller vetat vad någon annan gjort ;) lite nyttigt perspektiv har man fått!

I lördags sminkade jag vackra Linda på hennes stora dag! jag mötte upp henne och hårstylisten i en fantastisk deluxe svit på Grand hotell och åt frukost och ordnade med makeup och hår innan hennes brudtärnor kom. Den bilden när hon kommer ut från kyrkan lånade jag av fina Siv som var gäst och även rekommenderade mig som makeupartist!! All lycka till Linda <3