2010-09-30
 18:16:50

Dagens sötaste...


Alltså, hur söt får man inte va! Vet inte om man ska fortsätta skratta eller ta upp stackarn haha!


2010-09-28
 22:40:42

Make Up Store - Extreme


Bildregn från kvällens klubbkväll på MUS. Nu är jag trött och glad!. Jag lyckades till och med hålla mig inom budgeten med 11 kronor över =D Undra vad jag ska göra för dom?!

 

Det var rödvin, choklad och vindruvor på menyn medans vi tittade på sminkningar gjorda med höstens kollektion "Extreme"puuudeeer....En titt i min shoppingbag...

 

 


Vackra Andreá var där och swatchade...

 


Dethär fick jag med mig hem!

 


Hightech lighters: Sundust (gul), Pandora (rosa) och Earth (lila)Potgloss Way, eyepencil Snowflake och mixing liquid.

 


Cybershadows (från vänster): Ginger leaf, Ra och Babydoll

 


Microshadows (från vänster): Dita och Colibri

 


Eyedusts (från vänster): Latin, Powerful från Extreme kollektionen, Amazonas, Fame och Victory.

2010-09-26
 21:06:24

Myskväll

20100926091 (MMS)

Nova och Tyson ligger i soffan och sover bland filtar och kuddar meddans jag tittar på film på projektorn. Hur härligt är det inte att ha bio "hemma" i Orrviken =D

2010-09-24
 19:55:10

Make Up Store - Klubbkväll


På tisdag den 28:e september är det klubbkväll runt om i alla Make Up Store:s butiker. Den nya kollektionen som ska visas är "Extreme". Jag älskar verkligen att gå på klubbkvällar, man får alltid ett glas god champagne eller vin att dricka och tilltugg och massa bra erbjudanden och 20% på allt man handlar. *Längtar* Blir ett helt gäng som jag känner som ska dit, fan vad kul!


2010-09-24
 19:06:04

The Deathly Hallows Official trailerKänns som om det går supermycket bra på bio nu och kommer ännu mer i höst...

Premiären någon?=)2010-09-23
 14:17:56

Mina pojkar

20100923087 (MMS)

Nu har jag fixat om och lagt till några mera killar till min "Hunk-vägg" på jobbet. Jag snikade några bilder från Annes gamla vägg när hon slutade ;-) Dethär kollaget kan jag sitta och titta på hela dagarna, självklart är bebis också med högst upp, för han är bäst!! Imorgon är det löning, weeee!

2010-09-21
 17:14:31

Update


Vit vecka?

Ikväll blir det myskväll med lite ostar och vin hemma hos Sandra. Cissi kommer och kanske Evelina med familj =) Vi ska kolla igenom filmerna och bilderna från Rhodos. *längtar tillbaka* Den vita veckan som jag skulle ha efter att jag kom tillbaka från Rhodos försvann den andra dagen hemma...


Just nu är resten av hela min familj nere i Italien och har det underbart, åker runt på vinprovningar, badar i havet och äter pasta och pizza. Är liite avundsjuk!!

2010-09-21
 10:20:12

Ont i fötterna

20100921084 (MMS)

Tänkte att jag skulle gå in mina extremt höga boots idag. Eftersom man har gått i högklackat sedan barnsben borde det ha varit lätt som en pannkaka att gå dom 4 minterna upp till jobbet... Det tog en kvart! För första gången i livet känner jag mig praktiskt taget besegrad av ett par klackar, men skam den som ger sig! Mina kära jobbarompisar har lovat att dom bär mig ut till en bil och skjutsar iväg mig till sjukhuset om jag skulle vricka en eller flera fötter idag. Det är vänskap det!

2010-09-20
 19:32:31

Fridfull kväll


Igår kväll när jag tog kvällspromenaden med vovvarna så höll solen precis på att gå ner..


2010-09-20
 19:09:30

Valet 2010 - Vem röstar du som?Jag har kommit fram till (genom utvecklade studier) att det finns 4 olika "typer" av människor och att dessa röstar på olika sätt. Vilken tillhör du?
Typ 1 - Hispiga Hulda


Hispiga Hulda vill varken synas eller höras när hon går och röstar. Om det inte var för den obligatoriska ID kontrollen så skulle hon komma i full förklädnad mitt på natten insmygandes genom bakvägen. (Mycket troligt i en Scream-mask). Hon pratar inte med någon om hur hon ska rösta utan här råder största hemlighetsmakeri. Hon tar sedan alla valsedlar från alla partier och gömmer sig bakom skynket. Detta är viktigare än att skydda sin PIN kod på ICA. Hon lämnar sedan sina valkuvert med största misstrogenhet (man har ju hört om fusk)... Dom överblivna valsedlarna gömmer hon i handväskan och slänger i pappers-tuggen när hon kommer hem.

Största kännetecknet: Hon vill inte ens efter valet berätta vilket parti hon röstade på.
Typ 2 - Besserwisser Bengt


Besserwisser Bengt vet vad som är bäst att rösta på!! Han talar både högt och länge om "hans" parti och varför det är det enda tänkbara valet. Vid invändningar och motargument mot Besserwisser Bengts parti använder han sig av den avancerade tekniken "sandlådefasoner" som går ut på att kalla den andre för dum dum och knäppis. Besserwisser Bengt gillar även att gå in på alla forum på nätet och klaga och skriva långa utlägg om valet. Han sitter i timmar för att få till sina nedlåtande kommentarer till dom andra partierna och tror att vi bryr oss?... Förutom dom med samma personlighetstyp som Besserwisser Bengt såklart, dom skriver tillbaka!

Största kännetecknet: Röstar du inte som honom är du dum i huvudet.... Även om du röstar på "Bengts" parti så skulle han fortfarande vara bättre än dig och mycket smartare.

Typ 3 - Nollkoll Nils


Nollkoll Nils har som det låter, inte den blekaste om någonting. Han har ändrat sig om vilket parti han ska rösta på varje gång en politiker sagt något som han har förstått, någorlunda bra. Han har sedan ändrat sig igen när han hört pensionärerna diskutera inne på Törners och sedan igen enligt småfjortsen på bussresan hem. Om han inte bestämt sig riktigt på valdagen kollar han gärna med grannen eller singlar en slant. Valsedlarna gör honom förvirrad (Han har säkert stått bredvid Hispiga Hulda som plockat på sig allt) så han tar med sig eget papper till vallokalen. Finns det fika här?


Största kännetecknet: Han bryr sig inte om nåt, kommer inte ihåg vad han röstade, men vem bryr sig. Politik är tråkigt.
Typ 4 - Coola Carin


Coola Carin står för vad hon röstar på och har inga problem med att berätta om någon undrar. Hon har inget behov av att trycka upp sina åsikter i andras ansikten och prata nedlåtande och omoget till dom som inte röstar likadant. I vallokalen behöver hon inte gå bakom skynket utan tar sina valsedlar och stoppar dom i kuverten där hon står. Om någon annan bryr sig så är det deras problem. När valet är över och halva Sverige är missnöjda är det inget mer att göra än att gilla läget och göra det bästa av situationen "folket har ju talat". Det är omöjligt att få 9 miljoner att tycka lika, tänk vad tråkigt livet skulle vara då.


Största kännetecknet: Hon är stencool och normal såklart!
2010-09-18
 13:00:06

Vovvar vid vattnet

20100918066 (MMS)

Nu är jag i Orrviken och har precis varit in och vinkat av Micke, Jocke, Sofie och Agnes på flyget. Om några timmar är dom i Italien med resten av familjen =) Jag passade även på och förtidsröstade när jag var in till stan. Nu är jag hus och hundvakt dom kommande veckorna och det firar jag med att ta ut vovvisarna och leka vid vattnet =) Härligt!!

2010-09-17
 12:20:39

Dagens ros

 Dagens ros går till världens alla underbara familjer....

Systerdotter Agnes och pappa Janne

2010-09-15
 20:52:09

Hur omtänksam får man inte vara?!


Meddans jag var på Rhodos och festade och shoppade bort alldeles för mycket pengar så var Anne hemma och lånade bilen av mig nån dag. När jag kommer hem och ska sätta mig i bilen så ligger det en talbok på CD med Askungen som jag kan lyssna på när jag är ute och åker bil =D

Jag är Annes egen Cinderella, det är en intern grej haha


Tack Stumps, Älskar dig du är så söt och omtänksam jämt!

2010-09-15
 20:48:19

Nya tattisen


Här är en av dom nya tatueringarna som jag gjorde på Rhodos sista dagen.
Den andra tatueringen är mer speciell och personlig och inget jag kommer lägga upp... =)

Många har frågat mig om tecknet som heter "Aum". Det förekommer inom hinduismen och buddhismen. För mig står den för livet - styrka, men här är en länk om man vill veta mer -->> "Aum"
Den gick på 30 euro och tog 2 minuter att göra.2010-09-14
 17:20:15

Tillbaka till verklighetenJag har inte lyckats packa upp resväskan än... Ikväll ska jag på middag med familjen och lämna presenterna som jag köpte på Rhodos =D dom åker nämligen till Italien imorgon dom lyllosarna. Hade även köpt lite presenter till några jobbarkompisar som jag lämnade idag =)

Nu e jag off


Jag blev överlycklig av att få träffa Tyson igen, han har fått gosa i sängen domhär nätterna lillskiten...

2010-09-07
 19:29:46

Livet i korthet


Första kvällen utan Linn, we miss U babe! Lycka till med duggan!
Såhär ser veckan ut!Igår: Utgång med blåbärsshots och strippshow för andra gången  =  hesa halsar.

Idag: Solning och bad i jättevågor  =  kallsupar och ett halvt kilo sten innanför bikinin.

Imorgon: Poolen, shoppa, äta gott och smirnoff  =  utgång om vi känner oss själva

Torsdag: Partybåt med 60 pers hela dagen med champagne-dykning, gratis dricka shots och mat, åka bananbåt och snorkla, efterfest på kvällen  =  KANONDAG

Fredag: Bakis vid poolen och bli pepparkaksbruna  =  brända rumpor

Lördag:  Tattooooos och sista dagen innan hemresa  = Le Bistro och Red Lion


2010-09-03
 13:47:34

RHODOS pinglornaHar inte tid att skriva, orkar inte skriva, har bättre och roligare saker för mig än att sitta här.

Ciao bitches, jag har det UNDERBART!