2012-09-05
 21:31:42

No limits by Elie / Synergy - Mingelkväll

 
Nu i sommar fick jag frågan från underbara Elle om jag ville vara delaktig och sminka för en fotoplåtning i sammarbete med henne, fotografen Robert Mosbach och hårfrisör/stylisten Elie Malki som blev utsedd till bästa frisör år 2009. Jag var INTE sen på att säga ja... Det var en hektiskt dag fylld med sånadär goa talangfulla och inspirerande människor och vi skapade fantastiskt vackra bilder som nu har blivit publicerade i Mirror Magazine(Inlägget med bilderna som blev publicerade kommer snart) 
 
För att fira publiceringen i Mirror Magazine var jag i fredags bjuden på mingelkväll/vernissage i Elie Malkis hårsalong "No limits by Elie" där dom hade förstorat dom publicerade bilderna och hängt upp dom runt om i salongen och det bjöds på dryck, tilltugg, goodiebags från Lanza och mingel med alla dom som varit med och arbetat på plåtningen och modeller, stylister, fotografer och bloggare. Min plus-one var Elin som jag gick makeupartistutbildningen med.
 
 
 
Modellen Emily med pojkvännen Leigh till vänster och fotografen Basse som jag jobbat med flera gåmger, åsså lilla jag :D
Designern - modellen och stylisten -  Elle Frostegard Nästan hela gänget samlat haha, fråga inte vad jag står och gör!! Försökte modella bland massa modeller och det har jag lärt mig min läxa av nu ;)
Leigh och Emily bredvid en av hennes bilder som jag sminkade :D 
Elie ställde sig och "worked his magic" mitt under festen på en kille som var sugen på ny frisyr
Fotografen ansvarig för dom UNDERBARA bilderna, Robert Mosbach och hans vackra fru Elle som hjälpte till massor på plåtningen.
Emily och jag bredvid en av hennes bilder som jag sminkade :D
 
Stolt!
 Duktiga makeupartisten Kristina Sundberg som sminkade Elle och Lisa på fotoplåtningen.
 
Nästan hela gänget samlat igen :D Helt klockrena människor!!!!
 
Hade en jätterolig kväll <3
Ska se till att lägga upp dom riktiga bilderna från plåtningen så snart som möjligt!
PÖSS allihopaKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: