2013-04-28
 12:27:53

Gårdagen med Anne


Som vanligt blev ju inget förutsett när Anne kommer in i bilden ;) hon hade tagit tåget ner för att hälsa på mig i drygt 24 h så det var bara att sätta igång!

Vi började med Top Model Eventet på Münchenbryggeriet och såg Robin Stjernberg som var asgrym live och Jonas programledare från Top Model, sen blev det vidare till Globen för direktsänd hockey, Team Sweden mot kändisarna i Team Impossible som slutade 5-5, satt fint tillsammans med öl!

Efter det tog vi oss in till stan och mötte upp Simon och hans kompisar på Scandic Malmen, drog sen vidare till Broken för att få lite taste of home med Philip och Jonas som lyckades övertala oss att dra med på White Room....! Tur sällskapet var bra iaf haha!! Maaaaat och sen hämta upp grejerna till Anne som skulle åka med tåget på morgonen, saknar redan tajjkotten min <3

Tur man e ledig imorgon, nu blire gigantisk frukost, over and out!

2013-04-06
 16:32:27

Nu är benen lite möra


Idag vad först jag och syrran ut på längdskidorna och nu har jag varit i Bydalen med Jessica och Thomas och tynat benen lite i backarna :D Det är sista kvällen innan vi åker tillbaka till stan så det blir afterski och en trött vovve i knät!

2013-04-05
 18:57:09

Sol, grillat och renfällar!


När jag kom hem försvann stressen som en avlöning!