2013-09-12
 21:25:00

Bortskämd

 
Det har inte varit synd om mig den senaste tiden ^^
Jag har varit på Chanel konferans där vi fick klämma och känna på alla nyheter inför vintern och lite förhandsinformation om vad som kommer år 2014.... mycket skoj kan jag säga! Det tillsammans med goda luncher, mysig middag, härliga goodiebags och att jag fick träffa lite kollegor runt om i Sverige gjorde att dagarna flög förbi och jag inte ville att dom skulle ta slut...
.

.....mera events som varit är Björn Axén "The Legacy Collection" som jag, Björn och Jessica gick på där vi fick lära oss stylingknep och äta snittar när vi träffade VD:n Johan Hellström och Art Directorn Peter Hägelstam SÅÅÅÅÅÅÅ duktiga och ödmjuka människor.

 

Jag blev också bortskämd av Elin och Alex när dom hade planksteks-kväll OCH chokladfondue för några kompisar! Jag hade aldrig ätit plankstek innan och I´ve been missing out kan jag säga! Tror vi drog i oss närmare 1 liter choklad också senare på kvällen haha. Tack så mycket hjärtan ^^

 
2013-09-06
 09:44:00

Obama i Stockholm


Jag jobbade 8-15 igår med vad som måste vara dom finaste kollegorna någon kan ha <3 och var på Nordiska Kompaniet med bästa bossen och var sen en sväng och såg Obamas kortege när han var på väg någonstans viktigt säkert, tror bestämt att jag såg honom vinka ;) sen blev det ett välförtjänt glas rosé i solen.

2013-09-02
 23:10:00

Snart kommer bilderna, jag lovar :)


 
Jag har varit liiite seg men lovar att lägga upp dom i början av denna vecka. Både jag och Sandra hade ångest när vi skulle åka hem "DON´T make us goooo" men nu är man tillbaka till snålblåst och verklighet ;) 
Sussa gott all you gorgeous hunks of babes you!